3.januar 2017: Ut av komfortsonen

Hei og velkommen til sirirydningen.com!

Jeg heter Siri og er 21 år. Jeg er nå halvveis til min Bachelorgrad i Markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette semesteret (våren 2017) skal jeg spesialisere meg i Digital Markedsføring (heretter DM). Jeg har sett frem til dette veldig lenge, og er derfor ekstremt motivert til semesterstart! Kanskje er det innenfor dette faget drømmejobben min ligger?

Denne bloggen er startet i forbindelse med fordypningen jeg skal ta i DM. Jeg har fulgt flere blogger over en tid, men aldri trodd jeg kom til å lage min egen en dag. Dette er definitivt utenfor min komfortsone, men etterhvert som jeg nå setter opp bloggen ser jeg hvor mye potensiale som ligger i en blogg. Jeg ser på det som positivt å gå ut av sin trygge sone og utfordre seg selv!

Innleggene mine vil hovedsakelig være ulike studieoppgaver. I tillegg kommer jeg til å skrive om andre relevante temaer som jeg finner interessant og spennende. I min blogg vil jeg blant annet dele kunnskap og erfaringer som jeg får i DM og mulighetene som ligger fremme ved å bruke dette riktig og effektivt. Det er forutsett at den teknologiske utviklingen vil være større de neste 10 årene enn det vi har sett og opplevd de siste 100 årene. Med tanke på alt av teknologi som har blitt tatt i bruk i denne perioden, er det ganske utrolig å tenke på. Det blir spennende å lære mer om DM sin stadig større betydning og utvikling.

Jeg ser frem til all kunnskap jeg vil få, og håper også det vil være inspirerende og gøy for deg å følge med på. Ta gjerne kontakt om det skulle være noe!

Etter første forelesning i DM ble vi oppfordret til å lage en video av oss selv. Jeg tok utfordringen og lagde en kort videosnutt om hva jeg studerer!

About the author: siri

3 comments to “3.januar 2017: Ut av komfortsonen”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. Arne Krokan - January 11, 2017 at 11:07 am Reply

    Bra start Siri, kjempekult design 🙂
    Arne er spent på fortsettelsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.